TUOTTEET

PUOLISYNTEETTINEN EP-VOITELURASVA

Huippuluokan voitelurasva, joka tarttuu täydellisesti metallipinnoille. Viisinkertainen kuormituskestävyys. Neljä kertaa vähemmän kulumista, kolme kertaa pienempi energian kulutus ja kaksi kertaa pienempi kitkakerroin. NLGI 2. Käyttölämpötila-alue -30°C...+230°C.

KATSO
BRUGGERIN KOE
DEMOVIDEO

KIINNILEIKKAUTUMISEN ESTOTAHNA

Huippuluokan tahna asennukseen, kokoamiseen ja pintojen hoitoon. Viisi kertaa helpompi irrottaa, neljä kertaa vähemmän kulumista ja kaksi kertaa pienempi kitkakerroin.
Käyttölämpötila-alue -40°C...+300°C, +1000°C kuivavoitelu.

KATSO
BRUGGERIN KOE
DEMOVIDEO

TEKNINEN VOITELUÖLJY

Huippuluokan voiteluöljy, joka on hyvin kiinnittyvä, vettä hylkivä, nestemäinen korkean teknologian voiteluaine. Viisinkertainen voiteluikä ja kuormituskestävyys. Nelinkertainen kulutuskestävyys. Kolme kertaa pienempi energian kulutus ja kaksi kertaa pienempi kitkakerroin. Käyttölämpötila-alue -30°C...+300°C.

KATSO
BRUGGERIN KOE
DEMOVIDEO

ÖLJYN LISÄAINE

Korkeateknologinen lisäaine kaikille voiteluöljyille. Lisää voiteluaineen elinikää ja pintapaineen kestoa. Vähentää kitkaa, energian kulutusta sekä melua. Vahvistaa voiteluöljyn suojausominaisuudet korroosiota ja kulumista vastaan. Parantaa öljyn tunkeutumista sekä korkeiden lämpötilojen kestoa.

ERIKOISIRROITUSÖLJY

Huippuluokan öljy vaativaan irroituskäyttöön. Nopeatoiminen, voiteleva ja tunkeutuva irroitusöljy suojaa myös korroosiolta. Viisi kertaa helpompi irrottaa. Parantaa tuottavuutta.

ELINTARVIKEHYVÄKSYTTY PTFE-ASENNUSPASTA

Puhdas valkoinen tahna asennukseen, kokoamiseen ja pintojen suojaukseen. Sisältää PTFE-nanopartikkeleita. Suojaa korroosiolta, kiinnileikkautumiselta ja kulumiselta. Voidaan käyttää myös elintarviketeollisuudessa.

KATSO
BRUGGERIN KOE
DEMOVIDEO

ELINTARVIKEHYVÄKSYTTY VALKOINEN EP-RASVA

Korkeateknologinen EP-yleisrasva, joka tarttuu täydellisesti metallipinnoille. Täysin liukenematon veteen ja vesihöyryyn. Sopii käytettäväksi elintarviketeollisuudessa ja kaikkialla, missä tarvitaan puhdasta voitelua. Käyttölämpötila: -30°C...+150°C.

VALKOINEN ASENNUSPASTA

Valkoinen, voiteleva anti-seize tahna asennukseen, kokoamiseen ja pintojen suojaukseen. Erittäin hyvin tarttuva, erinomainen kesto vedessä ja alhaisissa lämpötiloissa. Elintarvikehyväksytty tuote, sitä voidaan käyttää myös elintarviketeollisuudessa.

VEDENKESTÄVÄ EP-RASVA

Huippuluokan EP-yleisrasva, jossa yhdistyvät kaikki NANOLUBRICANT-ominaisuudet. Kehitetty erityisesti merellisiin ja kosteisiin olosuhteisiin. Erittäin hyvin tarttuva ja täysin liukenematon veteen ja vesihöyryyn. Käyttölämpötila-alue -30°C...+130°C.

HUOM! Tuote-esitteiden ja käyttöturvatiedotteiden selaamiseen tarvitaan Adobe Reader -ohjelma. Jos sinulla ei ole sitä, klikkaa ikonia asentaaksesi uusin Adobe Reader versio ilmaiseksi.

 

NANOLUBRICANT® on ORAPI GROUPin rekisteröity tavaramerkki

orapi group

ORAPI NORDIC OY AB
Salpakuja 6, 01200 Vantaa (Finland)  • Tel. +358 (0)9 894 6430  • Fax +358 (0)9 8946 4322
E-mail: sales@orapinordic.net  • www.orapinordic.net  • Y-tunnus 1754659-5

ISO 9001  ISO14001